Renovatie

Direct Dakrenovatie Melden

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw dakrenovatie aan!? Bel direct +31 (0) 85 0045 425 of vul ons contactformulier in. U kunt ons 24/7 bereiken in geval van nood.

Op zoek naar dakrenovatie? Graag uw dak laten renoveren? Bij SecuurDak kunt u terecht voor meerdere soorten dakrenovatiewerken en alle dakwerken voor uw huis zoals :

• Vernieuwen of vervangen van de dakbedekking (platte daken & hellende daken)
• Plaatsing van dakisolatie
• Plaatsen van onderdak
• Plaatsen van een volledig nieuw dak
• Combinatie van dakrenovatiewerken

Uiteraard kijken wij vooraf samen met u naar de materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Dit advies bieden we gratis en vrijblijvend aan. Bij elke dakrenovatie gebruiken onze dakwerkers materialen van hoge kwaliteit die hun sterkte en duurzaamheid in de loop van de jaren bewezen hebben aan een scherpe prijs. Zo kan uw dak nog jarenlang meegaan.

Onze dakwerken worden steeds aangeboden onder een garantie van 15 jaar, zowel voor platte daken als hellende.

FOLLOW ME

WILT U UW DAK RENOVEREN?
Bel dan direct +31 (0)85 0045 425 of vul ons contactformulier in. U kunt ons 24/7 bereiken in geval van nood.

Dakrenovatie is een breed begrip. Een nieuw dak plaatsen, een dak vernieuwen en dakisolatie plaatsen zijn voorbeelden van dakrenovatie.

Soorten Dakrenovaties 

Welke dakwerken er nodig zijn om te laten uitvoeren is afhankelijk van de staat van jouw dak & de materiaalkeuze van de dakbedekking. Zo gaat een dak met leien dakpannen gemiddeld 25 jaar mee en een dak met EPDM (plat dak) zo’n 50 jaar. Bovendien krijgt een dak in Nederland behoorlijk wat te verduren en moet het tegen een stootje kunnen. Onze zomers zijn warm, de winters zijn nat & koud en soms ijzig. Vroeg of laat breekt de tijd aan dat uw dak de nodige aandacht en enig renovatiewerk nodig heeft.

Op het gebied van dakrenovatie leveren we enkele dakwerken diensten die er voor zorgen dat uw dak weer als nieuw is en er weer tegenaan kan voor een hele lange periode.

Wij voeren dakrenovaties in Nederland uit voor platte daken en hellende daken, en werken alleen maar met materialen van goede kwaliteit. Vraag vrijblijvend offerte aan voor meer informatie.

Nieuwe dakbedekking plaatsen
Het kan gebeuren dat uw dakbedekking na verloop van tijd verslijt, dan is het aangeraden om uw hellend dak (dakpannen / leien) of plat dak EPDM / Roofing te renoveren. Als er niet tijdig ingegrepen wordt neemt de kans op lekkage en schade aan de dakconstructie toe. Dit zorgt niet enkel voor ongemakken, maar ook voor hogere kosten. Grijp daarom tijdig in, zo vermijdt u hogere kosten voor extra dakwerken.
Dakisolatie plaatsen
Is je dak toe aan een renovatie, dan kan je meteen ook investeren in dakisolatie langs buiten. Sinds 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen geïsoleerd zijn. Het isoleren van het dak langs buiten heeft twee grote voordelen:

De binnenzijde van de woning blijft onaangetast. Er is ook geen ruimteverlies binnen
De dakconstructie is goed beschermd tegen vocht en weersinvloeden

Onderdak plaatsen
Veel oude woningen hebben geen onderdak, nochtans een belangrijk onderdeel van een dak. Het vormt een beschermingslaag tussen isolatiemateriaal & dakbedekking. Zo wordt het isolatiemateriaal of de dakconstructie niet aangetast door vocht of andere weersinvloeden. Een onderdak wordt vaak geplaatst in combinatie met andere dakwerken.
Volledig dakconstructie vernieuwen
Begint de dakconstructie door te zakken of is het aangetast door vocht? Dan zullen enkele nieuwe dakpannen vervangen niet voldoende zijn. Laat uw dak dan eerst nakijken door een dakwerk expert, die kan beoordelen aan de hand van de staat van het dak of het nodig is om reparaties uit te voeren, een nieuw dak te plaatsen of nieuwe dakbedekking te plaatsen. Voor de totaalafwerking (dakgoten, zinkwerken,…) kunt u ook op onze ervaring als expert dakwerker rekenen.

Stel u vraag over Dakrenovatie:

LATEN WE SAMENWERKENinfo@secuurdak.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag:
7:30 – tot 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
ZONDAG 12:00 – 17:00
(alleen voor spoed)
WERKGEBIEDEN
LOCATIE
Secuurdak Nederland
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht Nederland
NOORD-HOLLAND
Vestiging Amsterdam

ZUID-HOLLAND
Vestiging Den Haag
Vestiging Dordrecht
Vestiging Leiden
Vestiging Rotterdam
Vestiging Zoetermeer
BEL ONS
+31 640076637
BEL ONS DIRECT 24/7
NOORD-BRABANT
Vestiging Breda
Boxtel
Dongen
Vestiging Eindhoven
Goirle
Oosterhout
Vestiging Tilburg
Vught
Waalwijk
SCHRIJF ONS
info@secuurdak.nl
info@secuurdak.nl
UTRECHT
Vestiging Amersfoort
Vestiging Utrecht

FLEVOLAND
Vestiging Almere

GELDERLAND
Westervoort

Mr. Chafai, 2019 © All Rights Reserved