Platte Daken

ONZE DIENSTENRenovatie & Reparatie van uw platte of lichthellende dak

Bij de dakrenovatie of dakreparatie van uw bestaande platte dak of lichthellende dak is een duidelijke en complete inventarisatie essentieel. Dit voorkomt daklekkages of overige vervelende dakproblemen.

Onze werkzaamheden

Bekijk hieronder de verschillende diensten die we aanbieden voor platte daken. Voor meer informatie over de gewenste dienst kunt u op een knop klikken om naar de pagina over dit onderwerp te gaan.
ISOLATIE PLAT DAK
Het isoleren van een plat dak gaat anders in z’n werk dan het isoleren van een schuin dak. Allereerst moet er bij een plat dak goed worden gekeken naar de dakopbouw. Er zijn 3 methodes met elk hun eigen voor- en nadelen. De beste keuze voor u hangt af van de aanwezige constructie en de vrije ruimte. De 3 methodes zijn: het koud plat dak, het warm plat dak en het omgekeerd dak.
LICHTKOEPELS
Wilt u graag meer daglicht binnenlaten in uw huis, laat ons dan een mooie lichtkoepel plaatsen op uw platte dak. Niet alleen is natuurlijk licht beter voor ons het bespaart ook energie doordat u minder vaak een lamp hoeft aan te doen. Het is verstandig om een ventilerende lichtkoepel te laten plaatsen omdat het onder een plat dak nog wel eens warm kan worden. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden wat betreft lichtkoepels. Neem contact op voor advies bij de juiste keuze in uw situatie.
REPARATIE PLAT DAK
Bitumen dakbedekking wordt het meest gebruikt op platte daken. Doordat het relatief goedkoop is en 15 tot 20 jaar mee gaat, mits goed aangebracht en van goede kwaliteit is, is deze keuze te begrijpen. Wanneer er problemen ontstaan dan beginnen die problemen vaak bij de overlappen, ontluchtingen, afvoeren en langs randen. Het is dan niet nodig om direct de hele dakbedekking te vernieuwen. Schakel ons in om uw dak te repareren en u kunt er weer jaren tegenaan.
RENOVATIE PLAT DAK
Behalve reparatie kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw platte dak. Heeft uw platte dak zijn beste tijd wel gehad en wilt u deze graag laten vernieuwen? SecuurDak Dak & Totaal Onderhoud helpt u hier graag mee. Door onze jarenlange ervaring hebben we genoeg vakmanschap in huis om allerlei platte daken te renoveren. Wanneer we uw dakbedekking vervangen krijgt u 10 jaar garantie, deze garantie geven we op al onze werkzaamheden. Vraag nu een gratis dakinspectie aan en we brengen precies in kaart wat we voor uw dak kunnen betekenen.

BEL NU +31 640076637
Werkzaamheden aan uw (platte) dak? Bel de specialist in dakonderhoud, SecuurDak Dak & Totaal Onderhoud!

LATEN WE SAMENWERKENinfo@secuurdak.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag:
7:30 – tot 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
ZONDAG 12:00 – 17:00
(alleen voor spoed)
WERKGEBIEDEN
LOCATIE
Secuurdak Nederland
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht Nederland
NOORD-HOLLAND
Vestiging Amsterdam

ZUID-HOLLAND
Vestiging Den Haag
Vestiging Dordrecht
Vestiging Leiden
Vestiging Rotterdam
Vestiging Zoetermeer
BEL ONS
+31 640076637
BEL ONS DIRECT 24/7
NOORD-BRABANT
Vestiging Breda
Boxtel
Dongen
Vestiging Eindhoven
Goirle
Oosterhout
Vestiging Tilburg
Vught
Waalwijk
SCHRIJF ONS
info@secuurdak.nl
info@secuurdak.nl
UTRECHT
Vestiging Amersfoort
Vestiging Utrecht

FLEVOLAND
Vestiging Almere

GELDERLAND
Westervoort

Mr. Chafai, 2019 © All Rights Reserved