Dakrenovatie

DakRenovatie

Het dak boven uw hoofd is zeer belangrijk. Toch kunnen er momenten aanbreken waarop uw dak hier en daar (of helemaal) aan vervanging toe is. Dakrenovatie wordt dan een feit. Bespaar kosten, tijd en een hoop ongemak, en laat u voorlichten over praktische informatie over een dakrenovatie. Een dakrenovatie is nodig wanneer er een (groot) gedeelte van het dak beschadigd is.

Klein dakreparatie, Groot gemak!

Ook kan het noodzakelijk zijn als het dak zijn levensduur heeft bereikt (± 30 jaar), om het dak op gebreken te laten controleren om nog tijdig hierop te kunnen reageren. Zo kunt u met een (vroege) relatief kleine dakreparatie al geholpen zijn of op tijd tot renoveren overgaan. Om zo te voorkomen dat een geheel nieuw dak (inclusief constructie) aangelegd moet worden. Zeker op de lange termijn bespaart u een hoop kosten en ongemak.

Dak Vernieuwen

Uw dak op uw huis moet stevig genoeg zijn om zijn eigen gewicht tweemaal te kunnen dragen. Dit is ook echt noodzakelijk daar zaken als regenval, sneeuwval, mos en/of algen ook allen extra gewicht met zich mee brengen. Onze dakdekkers kunnen voor u een nieuwe (op maat gemaakte) dakconstructie gemaakt worden. Deze constructie wordt op uw dak geplaatst en vast gemonteerd. Uiteraard is het ook mogelijk dat het niet nodig is om heel uw dak te vernieuwen. Het vernieuwen van het gehele dak vindt meestal pas plaats als de gehele constructie ingezakt is.

Dakrenovatie in Tilburg en Eindhoven

Er zijn verschillende manieren om uw dak te vernieuwen. De dakdekkers van Secuurdak kunnen enkel losliggende oude dakpannen, panlatten en beschadigde nokvorsten vervangen. Daarnaast kunnen onze specialisten ook uw dak modern isoleren. De kosten die u dan maakt, verdient u na verloop van tijd weer terug. Omdat u bespaart op uw energiekosten. Onze dakdekkers kunnen ook een zogenoemde coating aanleggen op uw dak. Een coating beschermt tegen slechte weersomstandigheden. Een isolerende laag zorgt er tevens voor dat micro-organismen, als algen en mossen, geen vat op uw dak kunnen krijgen.

Gratis Dakinspectie

Het wordt aangeraden om één keer per jaar uw dak te laten controleren. Secuurdak heeft daarom een gratisdakinspectie voor al zijn klanten. Onze dakdekkers controleren alle onderdelen van uw dak. Ze lopen eventuele zwakke en/of kritieke plekken na. We maken na afloop een rapport met de huidige staat van uw dak. Heeft u zelf wensen betreffende de inspectie? Geen probleem, wij bespreken eerst met u hoe we de inspectie gaan uitvoeren. Secuurdak vindt transparantie erg belangrijk. Daarom zullen wij eventuele kosten voor het te verwachten dakonderhoud met u delen.

Deskundige Dakdekkers Van Secuurdak

Heeft u een historisch, oud huis met een even oud dak? Of vertoont uw dak tekenen van een daklekkage? Laat uw dak dan renoveren door de deskundige dakdekkers van Secuurdak. Bent u daarnaast woonachtig in de omgeving van Tilburg of Eindhoven? Secuurdak is actief in de regio Eindhoven en Tilburg.

Neem Snel Contact Met Ons Op!

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u vragen voor ons? Kom dan in contact met Secuurdak! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 06-15428836 of ons mailadres info@secuurdak.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Bent u al overtuigd? Vraag dan een gratis offerte aan!
✉ Hulp nodig?
Hoi, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by