Platdak repareren

Plat dak

Plat dak repareren

Vaak is het al te laat als u erachter komt dat uw dak gerepareerd of vernieuwd dient te worden. Dit komt het meest voor na een heftige regenval, wanneer er lekkage geconstateerd wordt in huis. Het is dan ook logisch dat u ervoor kiest om snel de lekkage te laten verhelpen. Echter, als het een oud dak betreft, kunt u ook advies opvragen of vernieuwen niet een betere oplossing is. Het probleem ligt veelal ook dieper dan alleen een lekkage. Vaak is een lekkage bij een oud dak een teken dat de dakbedekking al toe is aan vervanging.


Repaeren of Vervangen

Wanneer mijn dak vernieuwen?

Wij raden vaak de meest duurzame oplossing aan. De investering hierin is groter dan de reparatie van de lekkage. Het duurzame hierin is dat dit op een langer termijn terug verdiend kan worden. Los hiervan bespaart het u ook de zorgen over uw dak. Het is dan van belang om voorafgaande de reparatie u eerst voor te laten lichten of een vernieuwing niet een betere oplossing is ten opzichte van de snelle reparatie. Het is ook mogelijk om door ons uw dak te laten inspecteren.


909
743
166

Daklekkage? Binnen 24 uur een offerte!

Onze Diensten

Wij kunnen u op vele manieren van dienst zijn..

Reviews

Wat klanten zeggen!

Vrijblijvende

Offerte Aanvragen!

Misschien zoekt u naar..

Een van onze diensten..

Heeft u last van een lekkend dak? Of bent u van plan om uw dak te laten renoveren?

Daklekkage

Last van een lekkend dak? Secuurdak is binnen 24 uur op uw locatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Lees meer
Dakrenovatie

Uw dak laten renoveren? Scherp geprijst met minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Lees meer
Gratis Dakinspectie

Nieuwe bewoner of van plan om zonnenpanelen te laten plaatsen? Vraag om een gratis dakinspectie voor een vrijblijvend dak-rapport

Lees meer
info@secuurdak.nl 06-15428836