Gratis Dakinspectie

Gratis Dakinspectie

Gratis Dakinspectie Aanvragen

Wij raden aan uw dak éénmaal per jaar te laten controleren. Onze dakdekkers lopen dan meteen alle onderdelen van uw dak na. Zij zullen hierbij het gehele dak controleren op zwakke en/of kritieke plekken. Tijdens de inspectie beschrijven we de huidige staat van het dak en zullen dit u presenteren in de vorm van een rapport. Daar wij begrijpen dat niet ieder dak hetzelfde is, bespreken wij eerst met u hoe we de inspectie gaan uitvoeren en wat uw wensen zijn betreffende de inspectie. In het rapport zal ook de eventuele kosten beschreven staan van het te verwachten dakonderhoud. Hiermee komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Transparantie is een belangrijk begrip voor ons.


Inspectie

Waarom mijn dak inspecteren?

Het dak behoort tot één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw. Buiten dat het dak u veilig houdt en zorgt dat u beschut zit, beschermt het dak het gebouw, en ook u, tegen invloeden van buitenaf. Het is om die redenen ook erg van belang dat uw dak in optimale staat is en ook zo blijft. Wat de ervaring leert, is dat mensen veelal een dakdekker te laat inschakelen. Het kan namelijk een tijd duren voordat er zichtbare schade aan het dak zit. Zelfs algen en/of mos kan voor onverwachte schade zorgen. Het vocht dat zich hierin bevindt kan bijvoorbeeld tijdens de winter bevriezen en de staat van uw dakpannen negatief beïnvloeden. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u tijdig, al niet jaarlijks, uw dak laat inspecteren. Een groot voordeel van een jaarlijkse dakinspectie is dat grote problemen op de lange termijn voorkomen worden. De levensduur van uw dak wordt hier dan ook mee verlengd.


909
743
166

Daklekkage? Binnen 24 uur een offerte!

Onze Diensten

Wij kunnen u op vele manieren van dienst zijn..

Reviews

Wat klanten zeggen!

Vrijblijvende

Offerte Aanvragen!

Misschien zoekt u naar..

Een van onze diensten..

Heeft u last van een lekkend dak? Of bent u van plan om uw dak te laten renoveren?

Daklekkage

Last van een lekkend dak? Secuurdak is binnen 24 uur op uw locatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Lees meer
Dakrenovatie

Uw dak laten renoveren? Scherp geprijst met minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Lees meer
Gratis Dakinspectie

Nieuwe bewoner of van plan om zonnenpanelen te laten plaatsen? Vraag om een gratis dakinspectie voor een vrijblijvend dak-rapport

Lees meer
info@secuurdak.nl 06-15428836