Daklekkage

Lekkage

Daklekkage repareren

Elk dak kan last hebben van een lekkage. Vaak is het lood van de schoorsteen bij een pannendak uitgedroogd en/of gescheurd en loopt er tussen de muur en het dak water naar binnen. In dit geval zal het lood vervangen moeten worden om de lekkage aan het dak te verhelpen. Bij een platdak is het veelal de naden die beginnen te lekken. De naden die over elkaar zijn gebrand kunnen openspringen en waarna er (regen)water langs de isolatie naar uw plafond zal lopen. Het vervelende hieraan is dat u dit pas zal merken (bij beide situaties) wanneer u gele kringen op uw plafond aantreft. Om die reden is het ook vaak dat het opsporen van de lekkage meer tijd in beslag neemt dan de reparatie zelf.


Repaeren of Vervangen

Daklekkage opsporen

Het is gebleken dat er vaak onduidelijkheid ontstaat over het opsporen van de lekkage. Hierin kunt u van ons verwachten dat we ook tijdens het opsporen een open communicatie met u houden. Op deze manier wordt niet alleen de lekkage gevonden, maar u ook correct geïnformeerd en geadviseerd over de huidige conditie van uw dak, welke stappen u kunt doorlopen en welke mogelijkheden er zijn. Het opsporen van een daklekkage kan vrij ingewikkeld zijn. Vaak zijn de vochtplekken die er binnenshuis geconstateerd worden, niet gekoppeld aan de plaats van lekkage. In extremere gevallen kunnen de lekkages zelfs aan de andere kant van het huis vandaan komen. Het water loopt dan onder het dakbeschot en isolatie naar de andere kant van de woning.


909
743
166

Daklekkage? Binnen 24 uur een offerte!

Onze Diensten

Wij kunnen u op vele manieren van dienst zijn..

Reviews

Wat klanten zeggen!

Vrijblijvende

Offerte Aanvragen!

Misschien zoekt u naar..

Een van onze diensten..

Heeft u last van een lekkend dak? Of bent u van plan om uw dak te laten renoveren?

Daklekkage

Last van een lekkend dak? Secuurdak is binnen 24 uur op uw locatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Lees meer
Dakrenovatie

Uw dak laten renoveren? Scherp geprijst met minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Lees meer
Gratis Dakinspectie

Nieuwe bewoner of van plan om zonnenpanelen te laten plaatsen? Vraag om een gratis dakinspectie voor een vrijblijvend dak-rapport

Lees meer
info@secuurdak.nl 06-15428836