Dakdekker regio Tilburg

Dakdekker in Tilburg

SecuurDak is hét dakdekkersbedrijf als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare dakdekker in de regio van Tilburg. Wij kunnen u helpen met vrijwel alle werkzaamheden omtrent uw dak, dus neem gerust contact met ons zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij bieden u altijd een snelle, passende en voordelige oplossing.

De werkzaamheden van SecuurDak

Wij van SecuurDak hebben altijd een oplossing die perfect aansluit op het probleem en uw wensen. Door onze ervaring en kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan weten wij precies hoe wij onze klanten van dienst moeten zijn en hoe wij de meest uiteenlopende problemen met daken op moeten en kunnen lossen. Wij kunnen u van dienst zijn met bijvoorbeeld het repareren en vervangen van een nokvorst, repareren van een plakdak, het verhelpen van een daklekkage of een gehele dakrenovatie. Dus heeft u een probleem met uw dak in Tilburg en omgeving, wacht dan niet langer en neem contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken en het probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen.

Over SecuurDak

SecuurDak is een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Tilburg dat zich specialiseert in dakwerken en het totaalonderhoud van daken. Door de jarenlange ervaring en kennis is SecuurDak het meest betrouwbare bedrijf als u op zoek bent naar een dakdekker. Dit is waarom u kiest voor SecuurDak:

  • Altijd snel op locatie.
    Onze professionals zullen er alles aan doen om het probleem met uw dak zo snel mogelijk te kunnen verhelpen. Wanneer u een probleem heeft met uw dak zullen wij zo snel mogelijk op locatie arriveren om te kijken naar de beste oplossing. Wij zijn er vrijwel altijd binnen 24 uur.

  • Tot wel 10 jaar garantie.
    Wij werken uitsluitend met de beste A merken. Hierdoor kunnen wij een lange garantie bieden en bent u altijd verzekerd van topkwaliteit.

  • Ontvang binnen 24 uur een offerte.
    Onze werkwijze is altijd zeer efficiënt en transparant. Wanneer u bij ons een aanvraag doet zullen wij u altijd binnen 24 uur een passende offerte toesturen met alle benodigde informatie, zodat u later niet voor nare verrassingen komt te staan en zo altijd de beste keus maakt.

Vraag de gratis dakinspectie aan bij SecuurDak

Bij problemen aan uw dak kunt u allereerst een >gratis inspectie bij ons aanvragen. Onze dakdekkers zullen hierna vaak al binnen 24 uur op locatie in Tilburg en omgeving zijn om de situatie te bekijken. Na het inspecteren van uw dak volgt direct een uitgebreid rapport van onze ervaren vakmannen, waarna u vervolgens zelf door middel van een geheel vrijblijvende offerte kunt bepalen wat u als vervolgstap wilt. Hierdoor is alles overzichtelijk, transparant en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met uw dakreparatie, dakrenovatie en/of dakbedekking. Ons team van professionele en ervaren dakdekkers in Tilburg en omgeving staat graag voor u klaar. Voor meer info kunt u ons altijd bellen of mailen. Of neem gemakkelijk >contact met ons op via ons contactformulier

909
743
166

Daklekkage? Binnen 24 uur een offerte!

Onze Diensten

Wij kunnen u op vele manieren van dienst zijn..

Reviews

Wat klanten zeggen!

Vrijblijvende

Offerte Aanvragen!

Misschien zoekt u naar..

Een van onze diensten..

Heeft u last van een lekkend dak? Of bent u van plan om uw dak te laten renoveren?

Daklekkage

Last van een lekkend dak? Secuurdak is binnen 24 uur op uw locatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Lees meer
Dakrenovatie

Uw dak laten renoveren? Scherp geprijst met minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Lees meer
Gratis Dakinspectie

Nieuwe bewoner of van plan om zonnenpanelen te laten plaatsen? Vraag om een gratis dakinspectie voor een vrijblijvend dak-rapport

Lees meer
info@secuurdak.nl 06-15428836